Bas Van Der Vlies

Van der Vlies was tussen 1981 en. Log In Sign Up.


Bas Van Der Vlies Verslingerd Aan De Politiek Terdege

Dat heeft de SGP bekendgemaakt.

Bas van der Vlies. Hij is 79 geworden. Hij was de laatste jaren ernstig ziek en kreeg daarnaast een longontsteking. Bas van der Vlies was jarenlang de nestor van de Tweede Kamer.

Van der Vlies boegbeeld van de Staatkundig Gereformeerde Partij zat van 1981 tot en met 2010 in de Tweede Kamer. Cornelis Gerrit Kees van der Staaij Vlaardingen 12 september 1968 is een Nederlands politicusHij zit sinds 1998 namens de SGP in de Tweede Kamer en is sinds 27 maart 2010 leider van die partij. Welcome to the largest bilingual.

Voormalig SGP-leider Bas van der Vlies is overleden. In 2016 werd kanker bij. Na een studie Weg- en Waterbouw in Delft werd Van der Vlies leraar wiskunde in.

De SGPer stond bekend als minzaam en rechtlijnig. Voormalig SGP-leider Bas van der Vlies is overleden. De gereformeerde oud-politicus was al enige tijd ernstig ziek.

Oud-SGP-leider Bas van der Vlies 79 overleden. Dit weekeinde overleed hij 79 jaar oud. Be the first to share what you think.

Bas van der Vlies 29 juni 1942- 8 november 2021 Geboren in Sliedrecht Lid van de Provinciale Staten Utrecht van 1974 tot juni 1982 Lid van de Tweede Kamer van 1981 tot mei 2010. Hij is sinds maart 2017 het langst zittende lid van de Tweede Kamer. Van der Vlies was tussen 1981 en 2010 Kamerlid namens de SGP sinds 1986 als fractievoorzitter.

Van der Staaij groeide op in Vlaardingen Tiel en Rhenen als tweede van vijf kinderen. Oud-SGP-leider Bas van der Vlies 79 overleden. Politiek was hij een buitenbeentje maar als hij sprak werd er geluisterd.

DEN HAAG ANP - Voormalig SGP-leider Bas van der Vlies is overleden bevestigt een woordvoerder van de partij. Log in or sign up to leave a comment. Oud-SGP-leider Bas van der Vlies is overleden op 79-jarige leeftijd.

Van die 29 jaar was hij 24 jaar fractievoorzitter.


Mwmrk5oaxyr Bm


Voormalig Sgp Voorman Bas Van Der Vlies Overleden Cip Nl


Bas Van Der Vlies Bvandervlies Twitter


Dyacux9rvrg Am


Bas Van Der Vlies Knapt Op


Van Der Vlies Waarschuwt Voor Populisme Het Parool


1pjrklldxfjb1m


8vbw5k12mttatm


Van Der Vlies Rd Moet Binnen De Kring Samenbindend Werken


Y56es6q6fxmv9m


Tdnblqosvl0rym


Gepokt En Gemazeld In De Gereformeerde Gezindte Reporters Online


Het Hangt Niet Af Van Bas Van Der Vlies Nederlands Dagblad


Van Der Vlies Sgp Kamerwerk Is Boeiend En Vermoeiend


Bas Van Der Vlies Sgp Over Televisie En Internet Youtube


Bas Van Der Vlies Wikipedia


Interview Met Bas Van Der Vlies Sgp Eo Visie


Sgp Er Bas Van Der Vlies Stopt Na Verkiezingen De Volkskrant


Y56es6q6fxmv9m

0 Response to "Bas Van Der Vlies"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel